Enkel festmat til de store anledningene

Mai og juni inneholder flere merkedager som 17. mai, St. Hans og skoleavslutning. Lefseruller er festmat det er lett å lage til mange.

Lefseruller er festmat det er lett å lage til mange, og fyllet kan varieres etter smak. Bestill brosjyren «Litt sulten?», så får du oppskriften til årets elever – og bestill gjerne til høstens elevkull også! Vi sender ut så langt lagerbeholdningen rekker, og siste frist for bestilling er 1. juni (så brosjyrene kommer til skolen før skoleslutt).

Det er mange meieriprodukter som passer i en lefserull, og det er en ypperlig måte å bruke rester på:

  • Kremost: De finnes en rekke smaksvarianter med ulike blandinger av krydder og urter, i tillegg til naturell.
  • Gulost: Det er bare å velge mellom ulike smaker – vellagrede oster er ofte smaksrike.
  • Cottage cheese: Osten smaker godt sammen med skinke, gressløk og salatblader.
  • Rømme: Det finnes flere magre varianter av rømme å velge mellom.

Her er inspirasjon til andre retter som passer til vårens og sommerens merkedager.

Melk.no ønsker en god vår – med mange hyggelige anledninger!