Muffins med ost og grønnsaker

En litt sunnere muffins med mye godt i. 

Ingredienser

4 porsjoner

1/2 rødløk

1/2 rød paprika

⅓ stk purre

50 g salami finhakket

50 g norvegia revet

1 1/2 ss smør

3 stk egg

1/2 beger kesam original, 8 %

2 dl hvetemel

2 dl sammalt hvete, grov

1 1/2 ts bakepulver

slik gjør du

  1. Skrell og grovhakk løken.

  2. Skjær paprika og purre i biter.

  3. Fres grønnsakene myke i smør i en panne.

  4. Visp sammen egg og kesam.

  5. Bland i mel og bakepulver.

  6. Rør deretter i grønnsakene, salamien og osten.

  7. Legg røren i en smurt muffinsform eller store papirformer.

  8. Stekes midt i stekeovn ved 200° C i 20 - 25 minutter.

  9. Serveres lune eller avkjøles på rist hvis de skal fryses.

TIPS

Varier smaken med andre typer kjøtt, ost og grønnsaker.