Vinner av kokkekamp 2017!

Opplysningskontoret for egg og kjøtt sin konkurranse «Kokkekamp» ble i år arrangert for siste gang.

Skoleklasser fra hele landet deltar og sender inn sine bidrag til juryen, som består av opplysningskontorets dyktige kokker. Konkurransen er knivskarp!

Vi vil takke for alle de flotte bidragene vi har mottatt til konkurransen i år. Det kom inn mange forskjellige bidrag, og noen hadde virkelig stått på for å få et godt resultat.

Det er med stolthet vi kan presentere vinneren av Kokkekamp 2017: Vestre Slidre skule, klasse 6a med læreren Marit Røvang. Vinnerlaget bestod av Maja Rying, Frida Rogn, Marte Garvik og Vilde Vik Hamre!

Menyen bestod av et egenkomponert vikingskip med laksefilet og grønnsaker, samt en deilig sjokoladefondant med jordbærsaus til dessert. Bidraget var godt gjennomført, og det ser også ut som de har lært mye gjennom prosessen. De har vært gode på planlegging, og har øvd hjemme i forkant. De har også vært kreative i oppdekning og presentasjon, og hadde en artig og visuell måte å tilberede fisk på. Det ser ut som de har hatt det gøy og kost seg på kjøkkenet. Vi vil også legge til at det var flere veldig gode bidrag fra samme skole, så her sleit vi med å velge. 

Vinnerlaget får 5000 kroner til å lage en flott avslutningsfest før sommeren for hele klassetrinnet.
 
Gratulerer!